zelenjavna juha - kremna | 1,80 € |
pasulj s pol klobase ali šinkom ... tudi veganski | 5,50 € - 7,50 € |
zelenjavna mineštra s stročjim fižolom in čičeriko | 5,50 € |
pražena TELEČJA JETRCA | 7,90 € |
piščančja tortilija s paradižnikovo omako | 5,80 € |
NADEVANA PAPRIKA (pire krompir 1,80 €) | 5,80 € |
piščančji paprikaš s svežimi paprikami | 5,90 € |
MESNA MUSAKA | 6,50 € |
ocvrti oslič (blitva s krompirjem 3,10 €) | 6,00 € |
pleskavica na žaru | 6,00 € |
OCVRTI PIŠČANEC 1/4 perutnine Ptuj | 5,80 € |
ocvrte perutničke | 1,70 €/kos |
kuhana govedina (iz juhe) s hrenom | 6,50 € |
svinjski file v omaki z zelenim poprom | 6,00 € |
piščančji zrezek v sirovi omaki | 6,00 € |
ljubljanski zrezek s šunko in sirom (svinjsko meso) | 7,20 € |
testenine (linguini) - s tartufato ali bolonjsko omako | 7,90 € |
dunajski zrezek (svinjski,piščančji ) | 6,00 € |
svinjska pečenka - rebra | 5,80 € |
ocvrti sir | 5,60 € |
mladi sir na žaru (kmetija Radež iz Mirne peči) | 5,60 € |
ocvrti kanelon s špinačo in sirom | 5,90 € |
ocvrti šampinjoni ali bučke | 5,90 € |
testenine - linguini ... s piščancem, bolonjske, z dimljenim lososom, s tuno, pesto | 8,90 € |
PRILOGE (pire krompir, polenta, pražen krompir, riž, testenine ...) | 1,60€ - 3,20 € |
SOLATE (sezonske solate po izboru) ... motovilec, kristalka (s kmetije Anžič), radič, fižol, mlado zelje - belo in rdeče, pesa, rumen stročji fižol | od 2,20 € |
krompirjeva solata | 2,90 € |
mlad PEČEN KROMPIR | 3,90 € |
sveže ribe : DIVJI OSLIČ po tržaško | 10,90 € |
domač jabolčni ali mešan zavitek z borovnicami | 3,40 € |
arabska baklava s pistacijo | 3,90 € |
domača KREMŠNITA | 4,30 € |
INDIJANČEK | 3,50 € |
torta - čokolada s pomarančo | 3,90 € |
ledena čokoladna torta | 3,90 € |
palačinke z domačo marelično marmelado | 2,40 € |
Če želite prejemati jedilnik na vaš e naslov v spodje polje vpišite svoj e-naslov in kliknite gumb "Pošlji".
Na vpisani naslov boste prejeli sporočilo v katerem se nahaja link. S klikom na ta link svojo željo po prejemanju elektronskih obvestil potrdite.
Vaš elektronski naslov bomo uporabljali zgoj za obveščanje o aktualnih jedilnikih.